Posted on

11 malih crnaca, 9 već palo u vodu…


Widget not in any sidebars

Mislim jutros uz kafu: „Kampanja je prekratka, da bih imao vremena da se bavim kandidatima. Hajde da računam na poverenje i ono što znam od ranije. Saša Janković… Podržava ga Demokratska Stranka. Nije to to USA Democratic Party, to su ovi naši. Ma ko bi normalan u Srbiji glasao za Klintona i majmuna”. I onda videh sledeći „twit”:

Retweeted

5h5 hours ago

GOP 2010: Repeal Obamacare!
GOP 2013: Repeal Obamacare!
GOP 2016: Repeal Obamacare!
GOP 2017: We don’t have a plan ready yet.

I prelomih se. „Kak’i kurac DS i koga god oni podržavaju! Sve su to, bre ista govna! Hilaroljupci!”

Ajde šali radi, pisao sam ranije k’o šalu da „Obama Care” kada se prevede na srpski, znači „Obamo Care!”. (Give me five, man)

Ali, da je neko toliko naivan, da poveruje da su američke demokrate, uradile išta dobro, za bilo koga na ovoj planeti, taj mora da nije slušao vesti poslednjih 2-3 decenije. Propala je ta liberlana opcija koju je pokretala dinastija Kligton, drage moje srpske demokrate i liberali. Gotova! Sada novce od Soroša, možete da trebujete samo preko ubica vašeg naroda. Da, da, obratite se direktno Rami. Žao mi je Saše i koji ste ga kurac vi podržali, jer mi je on „ok”. Ali, isto kao što sam isključio Sašu Radulovića, kada je rešio da se kandiduje jer je 3 kandidata, bolje nego 2, tako sada isključujem vašeg kandidata, jer ste vi Hilaroljupci, a meni se ta babuskera baš gadi. Siguran sam da je ona jedan od tri razloga, zbog kog ovaj narod pati.

9 dana od izbora, ostaju Beli i Vuk Jeremić u trci.

Leave a Reply