Posted on

Dupeglavci na sranjskoj televiziji


Widget not in any sidebars

Mlada prilegla da odmori dušu, pa da lakše zaspi uključila govnastu televiziju. Kad tamo četiri-pet dupeglavaca, pokušavaju da opravdaju i objasne širokom auditorijumu jučerašnju „veliku” odluku. Tako je na sličan način, pokojni stric, meni objašnjavao, kako ćemo da objasnimo svetu, ako se odlučim da napustim fakultet. Znači rasplinuli se žestoko. Tu se priča o šansama, o istraživanjima, o uslovima… Niko ne pominje osećanja. A, meni se čini da je u svemu, ovom emocionalni naboj do kurca. To, da li neki kandidat ima veće šanse od drugog, to su samo priče. Videćemo, kada dođe vreme, za koje, za sada, samo znamo, da je pre 9. aprila, po rečima gospodina Šešelja. Po zakonu. Što znači da ostaje 10 dana februara, ceo mart i deset dana aprila za slična sranja. O, ne. Ko će to da preživi, još jednom? Ovi dupeglavci su dobro plaćeni da vrše nuždu po narodu u lepom terminu, na govnastoj televiziji. Dokle bre da gutamo njihov izmet, a?

Ne mogu da objasnim samom sebi, otkuda mladoj potreba da sluša kako neko vrši nuždu, i to pre spavanja. Bolje bi bilo da prebaci na srećnu govnastu televiziju, tamo to barem srećno rade. Puni entuzijazma. Ovi ovde su nekako „dark”, a na toj drugoj televiziji su nekako „light”. Tako ih ja doživljavam. Na toj drugoj televiziji češće blesne neka dojka ili neka noga, pa mi to daje lepši utisak. Imamo još televizije za malu nuždu, one samo popišavaju, sa vremena na vreme, po nekome. Tako da je televizijska situacija u Srba, poprilično zahodska. Čak i gospođa koja treba da naplaćuje, nije tu nikada, kao i u javnim toaletima, uglavnom, pa možeš da uđeš i odradiš svašta za „dž”. Samo još fali Bora Čorba da dođe da pita „Koliko košta kad unutra plačem?”. Jedino za razliku od vremena kada je ta Borina pesma bila hit, danas dobiješ nadoknadu, ako to radiš javno, postoje emisije, gde se kandiduješ, pa te oni izaberu, pa ti dođeš i plačeš, a prosečni građani vele „Gle, ove pičkice!”, pa govnasta televizija, dobija na gledanosti.

Dakle, osećanja. Siguran sam da postoje osećanja, ali na samo na dve, nego na tri strane. Grobar, mali kurjak i mr. Šešelj. I bilo bi dobro da se svi kandiduju, sve je to ista škola. Pa neka narod izabere. Grobar ima male šanse da opet bude izabran. Ne zato što više nije podržan od strane kurjačića (kurjaka malog), jok. Svima je Dragice dosta (Dobro ime za stranku jbt.: SDD – Srbima je Dosta Dragice, Milan Paroški, poluteška). Ako nešto naš narod ne voli, to je predsednikova mlada – gospođa predsednica ili gospođa ministarka. Pa, još ako ima šta da se vidi, može i da se oprosti, po neki put, ali ako je prešla MILF i otišla na „Granny”, e to nema kod naših prođu. Kurjačić će opet da angažuje sve svoje batinaše i državne firme, ima svi da glasaju, bre. Ili za njega ili neće da glasaju. I ako glasaju za nekog drugog, to će da se poništi. A Šešelj? Da sam samo malo luđi, vrlo rado bih glasao za njega. Ali, fali mi još to malo. Juče sam propratio jedan Šešeljev intervju, i nikako nemogu da mu verujem da je istinski protiv Kurjačića.

Samo kada bih mogao da budem siguran u to da je Šeki iskren u tome da želi da stane na put Kurjačiću. Ali ne mogu. Mislim da većina građana ima isti problem kao ja. Hej, pa mi se samo ugledamo na amerikance, oni su izabrali Trumpa, eto Šešelj je domaći Trump. I realan je što se tiče Evropske unije i Kosova. Jedino to u vezi Rusije… Ali ko zna, možda je bolje opredeliti se sada, nego za par meseci kada Ameri i Rusi oped podele svet na dva tabora. Sada, pazi koja drama. Jedan odlazi u Hag i ostavlja razrađen posao, drugoj dvojici. Druga dvojica, kao fol, sve su uz njega, dok ne prikupe dovoljno iz posla koji im je ostavio gazda, koji je otišao u Hag. Kada su se nakupili dovoljno (sakupili sitniš da plate kiriju gospodinu Kluniju) naprave svoj biznis. Stariji od ove dvojice, nagovori mlađeg na to. Kada je bilo neko vreme, ovaj stariji pobedi kučku, kojoj su pre toga dali za kiriju, pa se odrekne posla, jer ide na državne jasle 5 godina. Stariji nije verovao da je mlađi toliko sposoban, a nije ga ni proveravao. Mlađi se na vreme obezbedio, još u staroj firmi. A sada u novom preduzeću, bez kontrole grobara i robijaša, počne jako dobro da posluje, uz pomoć porodice i raznih klanova, a govori sve ovom matorom: „Ma sve je ok, sve je ok.” Dođe vreme novih izbora, te mlađi otera ovog matorog, da se vrati komunalnoj službi. Mislim da je Tomovača, prvi grobar predsednik. Ali trebao bi opet da se kandiduje. Čisto onako radi uroka. Kandiduje se i prospe malo „Tomovače”, sa rečima:„Oprosti i pomozi, bože”. A sada će najbolji student pravnog fakulteta da ga zameni.

Ne volim što ću u tekstu sa ovakvim naslovom da spomenem gospodina profesora Čavoškog, ali moram. Na njega se ovaj naslov ne odnosi, odnosi se samo na četiri ili pet protuva koji su bili u emisiji sa „te” televizije, koja se emitovala u nedelju uveče, a bio je gost i onaj debeli ćelavi i onaj što je bio muzičar, pa sad više nije, nego je guzičar.

A gospodin profesor Čavoški neka kaže nešto, ako vas mrzi da gledate sve, a vi premotajte na 56:40, pa će vam biti jasno:

I legao bih uneređen da se nije ovo dupeglavačko sranje, na „toj” televiziji nije završilo, ali morao sam da se vratim poslu.

Pozdrav, eto zaokružio sam 7 dana, svaki dan po jedan članak. Nekada stignem manje, nekada više, nadam se da ne smaram.

Hvala široki auditorijume!

Summary
Dupeglavci na sranjskoj televiziji
Article Name
Dupeglavci na sranjskoj televiziji
Description
Kratak opis o srpskom predizbornom televizijskom programu. Oštra kritika sa pregršt psovki. Bez političkog opredeljenja. Autor teksta nije politički opredeljen, već ga je vidno uznemirilo predizborno televizijsko ludilo.
Author
Publisher Name
http://www.rista.me
Publisher Logo
Leave a Reply