Posted on

Obavezno pogledajte na „YouTube”-u


Widget not in any sidebars

Preporučio bih vam dva „YouTube” kanala. Prvi je Styxhexenhammer666, nezavistan komentator, koji se osim politike, bavi proučavanjem okultnog, igranjem „Minecraft”-a i svašta nešto. Bio je vrlo uspešan u predviđanju rezultata prethodnih izbora, podsetiću vas, uoči izbora, ako ste pratili „CNN” ili „MSNBC”, Hillary ili kako je Styx zove „Shellary” je bila pobednik i pre 8.11.2016. Ono što se stvarno dešava u USA, ste mogli da saznate od Styx-a ili od Alex Jones-a „Info Wars”. Alex malo više galami i drami, i prodaje i reklamira neke proizvode, pa sam u poslednje vreme prestao da ih pratim, ali od Styx-a se mogu čuti odlični komentari. Pristup je vrlo kontroverzan, liči na neke treće-razredne teorije zavere, ali vrlo jednostavnim rečnikom, razumljivim za običan mlađi svet, ovaj dečko iz Vermonta, je uspeo da bude tačniji u predviđanjima, a i komentari su mu daleko realniji nego komentar nekog političkog analitičara koji prima platu od 7 cifara, kako i sam Styx kaže. Video koji ću vam predložiti, opsuje stanje u medijima, pošto je gospodin predsednik Trump zabranio pristup novinarima „CNN”-a i „NewYork Times”-a u KZN u Beloj Kući:

Drugi kanal je Suspicious0bservers. Ovaj momak nema veze sa politikom i daleko manje priča o sebi. Njegova tema su sunčane mrlje. Taj kanal pratim već par godina, jer ni jedna vremenska prognoza se ne bavi suncem, kao ovaj gospodin. Do sada nije baš objašnjeno, kako je to sve povezano i kako funkcioniše, čak se ni Ben Davidson (Space Weather News) ne trudi previše da pronađe vezu, to je ozbiljan zadatak nauke. Samo se prati i uočava kako promene na Suncu, u sunčanom sistemu i u okolnom svemiru, utiču na vreme na zemlji. Vrlo zanimljiva tema, pogotovo ako vam kažem da su erupcije na Suncu, gotovo uvek pre velikih zemljotresa na zemlji. Pratite samo par nedelja, i pratite zemljotrese ovde i biće vam jasno. Znamo iz fizike da svetlost putuje 8 sekundi od Sunca do Zemlje. Seizmičkim dogašajima je potrebno 2-3 dana. Ali se uglavnom dogode… Kako? Čekamo da nauka odgovori… Za sada evo pregleda za danas:

Za film “Making A Killing: The Untold Story of Psychotropic Drugging” nije potreban neki komentar. Pogledajte, pa procenite sami. Poslednjih par godina se vodi žestoka debata o tome. Naša zemlja jeste malo na periferiji za ovu temu. Ako imate vremena i znate engleski, obavezno pogledajte. Nije baš nešto friško, iz 2012, ali je poučan dokumentaran film o psihotropnim lekovima, koji se koriste za lečenje raznih psihičkih poremećaja, među kojima su pomenuta hiperaktivnost, depresija, anksioznost odnosno razni mentalni poremećaji DSM (The Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders):

Sledeći dokumenterni film pod nazivom „The Collectivist Conspiracy and One World Government” se bavi malo svežijim temama. Poslednjih godina se vodi debata, „kolektivizam” ili „individualizam”. Dakle, ne radi se o nikakvim teorijama zavere. Radi se o temo šta je uloga države u modernom društvu. Dokle država treba da ide u odnosu prema pojedincu odnosno koje su sve slobode dozvoljene pojedencu. Takođe kome odgovaraju ovi globalni sociološki „tektonski” poremećaji, kojima je nažalost pogođena i naša zemlja. Pre „petooktobarske” revolucije smo živeli u nacionalnom „kolektivističkom” okruženju, ako pogledate film, videćete da se posle „petog oktobra” samo promenio predznak. Sada smo u globalnom kolektivizmu. Idemo ka Evropskoj uniji, koja je deo, svetske globane vlade. Na svu sreću neke elite, prvo u Britaniji, pa potom i u USA su počele da prepoznaju ovaj tok i menjaju ga.

Danas sam pročitao članak, da će izlaskom Francuske, ove godine, nadamo se, iz „Evro zone”, najverovatnije doći do sloma Evra (za koji se navodi u članku da je političko oružje, a ne valuta), što će dovesti do raznih preokreta u mnogo evropskih zemalja. Kao što se iz ove prespektive vide, i nije bitno da li će slom biti ove godine ili će se on desiti u nekoliko budućih godina. Evropa može da izabere, da li je za nad-nacionalnu jaku državu (ujedinjenje Nemačke i Francuske) ili će se ova slabo povezana ekonomska zajednica raspasti, ostavljajući iza sebe haos. Opet naivna Evropa, nije shvatila da su centri upravljanja, daleko od glavnih gradova starog kontinenta. Da je potrebno daleko više od želje naroda da se napravi nova svetska sila, pogotovo sada kada se džin Rusija (ili medved) probudio iz sna. Da Washington nije, a nikada i neće, da radi za interese Evropskih naroda iako Evropa ima drugačije viđenje iz svoje perspektive, smatrajući sve bele amerikance, evropljanima. posle sloma EU, USA staje na stranu Francuske, a ostale male državice, prilaze nekoj novoj uniji sa Nemačkom. U toj situaciji se Nemačka morati da se odlučiti, da li će biti osovina (opet) za pokretanje starog kontinenta i ujediniti se u neki novi savez sa malim državicama centralne, istočne, severne Evrope ili će biti saveznik USA na tlu Evrope. Možda će izabrati stav Srbije „Ni na istok, ni na zapad…”, ko zna? U svakom slučaju, prvi koraci će početi vrlo brzo, pošto predsednik Trump povuče američku vojsku, neka ozbiljna vojna formacija mora postojati u toj zemlji od 100 miliona ljudi. Vojska Nemačke, će biti prvi korak u stvaranju vojske te nove Evrope. Tržište Evropske unije bez Francuske i Britanije je manje samo za 10o miliona ljudi, i dalje je vrlo prestižan skup zemalja. Ali će najverovatnije izlazak Francuske, izazvati izlazak Holandije, možda Danske i još nekolicine zemalja, koje su sposobne da se takmiče na svetskom tržištu samostalno. Na okupu će ostati samo oni koji moraju. Balkansko poluostrvo, Apeninsko poluostrvo, cela centrlna Evropa, istočno, dokle to dozvoli predsednik Putin… Pogledajte film:

 

Summary
Article Name
Obavezno pogledajte na „YouTube”-u
Description
Preporuka za pojedine „YouTube” dokumentarne filmove i neke kanale
Author
Publisher Name
http://www.rista.me
Publisher Logo
Leave a Reply