Posted on

Ponedeljak – nova nada


Widget not in any sidebars
Gile The Cat
Dok drugi jebu ja spavam

Plan je da svaki dan napišem jedan mali tekst i da postavim po jednu sliku. Toliko imam vremena. 15 minuta uz jutarnju kafu. To kasnije može da preraste i u „Vlog”, plašim se da bilo pogrešno protumačeno u ova drkava predizborna vremena.

Danas mi je plan da završim servis dva prenosiva računara (podešavanje i instalacija), da počnem rad na jednom kompjuteru, da uradim izveštaj oko 12 časova i da se uredno prijavim na posao oko pola tri.

Rajat mi je platio, tako da očekujem u toku sutrašnjeg dana pošaljem novce Tijani. Jedna briga manje. U jebote, pa danas je 13.

Još mesec dana pa si otišla sa njim.

Telefoni zvone, ma neka zvone…

Dakle trinaesti, da… Sutra je već pola februara, računi su uglavnom plaćeni, osim poreza. Sa tim nemam pojma šta da radim. Ugasiću servis krajem februara. I polako izmiritivati obaveze prema Srbiji. Do penzije ću valjda da platim sve, he.

Danas mi je pisao japanac za „E-bay”. Hoće da me zaposli. Eto i to mi je plan. Da mi objasni, šta bi bio moj posao. Najverovatnije još jedno prebiranje po tastaturi, ali sad, šta je tu je. 15-20 USD dnevno za par sati kuckanja. Nije loše. A mogu da pušim i da pijem kafu, da psujem i jednim uvetom osluškujem kada se Gile javi, a drugim TV iz susedne sobe.

I to mi je bio plan. Da nekako od ovog bloga napravim neki univerzalni podsetnik. Imao sam i plan da mi konačno pošta isporuči sve što sam naručio pre nove godine.

Pola jedanaest…

Hajde, pozdrav, mora da se radi…

Summary
Article Name
Ponedeljak - nova nada
Description
Stranica dnevnika
Author
Publisher Name
http://www.rista.me
Publisher Logo
Leave a Reply